Donateurs

Om donateur te worden van de Stichting, kunt u zich wenden tot het secretariaat, postadres: Dwarssteeg 4, 5306 BC Brakel, tel 0418-672817,  U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  In de maand juni sturen wij de donateurs een verzoek voor een vrijwillige bijdrage die dan overgmaakt kan worden op de bankrekening van de Stichting. Tweemaal per jaar ontvangen de donateurs het mededelingenblad met interessante artikelen over de historie van de vier dorpen. Ook bij tentoonstellingen of andere activiteiten ontvangen de donateurs een persoonlijke uitnodiging.

PRIVACYVERKLARING

De Historische Werkgroep Stichting De Vier Heerlijkheden legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats, emailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het donateurschap en de verwerking van de jaarlijkse donateursbijdrage. Wij verstrekken uw gegevens uitsluitend aan partijen die diensten voor onze stichting uitvoeren, zoals drukkers voor het afdrukken van etiketten en alleen die gegevens die voor de betreffende verwerking noodzakelijk zijn. Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons en door onze leveranciers vertrouwelijk behandeld. Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om informatie te sturen die onze stichting betreffen.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

U kunt zich te allen tijde afmelden als donateur. Stuur daarvoor een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook adres- wijzigingen en andere wijzigingen kunt u doorgeven aan ons secretariaat.

De Historische Werkgroep Stichting De Vier Heerlijkheden zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

 

Het bankrekeningnummer is:  NL55RABO0310327091   t.n.v. De Vier Heerlijkheden Brakel