De fotoboeken van De Vier Heerlijkheden kunnen op verzoek van een vereniging op locatie bekeken worden. Een vereniging kan een verzoek indienen bij de Stichting, de verzameling wordt dan op een afgesproken plaats, bijvoorbeeld een verenigingsgebouw, gebracht, werkgroepleden zijn er dan bij om uitleg te geven.

U kunt uw verzoek kenbaar maken via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook voor het vertonen van films in verenigingsverband kunt u ons mailen.

Tijdens een jubileum van de Christelijke school in Zuilichem was de Stichting aanwezig met de fotoboeken.  Al diverse keren is de Stichting met de verzameling bij een bejaardenvereniging in één van de vier dorpen geweest. Ook in de Wilhelminahof in Brakel zijn de boeken al verschillende keren bekeken.

Hannemeu (Hannie van Wijk-Ermstrang) ging vaak op pad met kleding en oude gebruiksvoorwerpen naar verenigingen of scholen. Zelfs in het theater Agnietenhof in Tiel trad zij op.

Voorafgaande aan de onthulling van het straatnaambord "dr. A. van de Beekstoep" op 14 april 2018 werd de familie Van de Beek ontvangen in het Koetsiershuis.