Welkom

Welkom

op de site van de Historische Werkgroep Stichting "De Vier Heerlijkheden"

De Vier Heerlijkheden geeft u historische informatie over de vier dorpen Aalst, Brakel, Poederoijen en Zuilichem. De Stichting bezit een grote collectie foto's waarvan een klein deel ook op de site te zien zijn. Verder krijgt u informatie over de stichting en de verschillende activiteiten, aanwinsten en uitgaven. Verhalen vindt u onder de knop "DE 4 DORPEN" bovenin de pagina.

Bestellingen van boeken, foto's en/of brochures kunnen geplaatst worden via het e-mailadres: secretariaat@vierheerlijkheden.nl

Mocht u een foto van de website willen gebruiken voor publicatie, dan graag met bronvermelding. We stellen het op prijs als u de Stichting hiervan in kennis stelt.

Elke laatste vrijdagavond van de maand (behalve juli, augustus en december) van 19.00 - 22.00 uur kunt u ons bezoeken in het Koetsiershuis naast Huis Brakel, Dwarssteeg 4. Men kan dan foto's inzien en eventueel nabestellingen doen. Ook kan men gebruik maken van de bibliotheek en de verzameling textiel en oude voorwerpen bekijken. VAN HARTE WELKOM !!

-- DE EERSTVOLGENDE OPENSTELLING IS OP VRIJDAGAVOND 28 juni --

De Vier Dorpen