---

---
A+ A A-

Beginnen

Het is eenvoudig om te beginnen met het maken van een website. Als u al iets van de basisprincipes weet kan dat helpen.

Wat is een Content Management Systeem?

Een content management systeem is software die u in staat stelt eenvoudig webpagina's aan te maken en te beheren, door het aanmaken van de inhoud te scheiden van het mechanisme dat nodig is om het op het web te tonen.

Bij deze site wordt de inhoud opgeslagen in een database. Hoe het eruit ziet wordt bepaald door een template. De Joomla! software brengt het template en de inhoud bij elkaar om zo een webpagina te maken.

Website and beheergedeelte

Uw website heeft in feite twee afzonderlijke delen. De website (ook wel voorkant genoemd) is wat de bezoekers van uw site zullen zien. Het beheergedeelte (ook wel achterkant genoemd) wordt alleen gebruikt door de personen die uw site beheren. U kunt het beheergedeelte bereiken door op de link "Websitebeheer" te klikken in het menu "Deze website" of door het toevoegen van /administrator aan het eind van uw domeinnaam.

Inloggen in het beheergedeelte gebeurt met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat is aangemaakt bij de installatie van Joomla!.

Inloggen

Gebruik voor het inloggen op de voorkant van uw website het inlogformulier op de voorpagina of de link "Inloggen" in het menu "Deze website". Gebruik de gebruikersnaam en het wachtwoord die zijn aangemaakt tijdens het installatieproces. Eenmaal ingelogd kunt u artikelen aanmaken en aanpassen.

Bij het beheren van uw website kunt u artikelen aanmaken die alleen ingelogde gebruikers kunnen zien.

Aanmaken van een artikel

Eenmaal ingelogd op de voorkant van de website ziet u in deze voorbeelddata een nieuw menu, het gebruikersmenu. Klik, om een nieuw artikel aan te maken, op "Maak een artikel" in dat menu.

Het formulier "nieuw artikel" heeft veel mogelijkheden, maar het opgeven van een titel en iets in het tekstvak volstaat. Om het makkelijk te vinden moet het op gepubliceerd worden gezet en in een bestaande categorie geplaatst worden.

Een bestaand artikel kan worden aangepast door op het wijzig icoon te klikken.

Leer meer

Er kan veel meer geleerd worden hoe Joomla! te gebruiken om de website die u voor ogen staat te bouwen. U kunt veel meer leren op de Joomla! documentatie site en op de Joomla! forums.

Laatst bijgewerkt op zaterdag 09 februari 2013 11:11

Hits: 5319

Openstelling

Op de laatste vrijdagavond van de maand(behalve juli en augustus) is het koetsiershuis te bezoeken. Het koetsiershuis ligt naast Huis Brakel, Dwarssteeg 4 te Brakel. U bent dan welkom van 19.00 - 22.00 uur. Werkgroepleden zijn dan aanwezig om u wegwijs te maken.

Laatst bijgewerkt op maandag 29 april 2019 09:09

Hits: 100958

Contact

 

SECRETARIAAT


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoonnummer: 0418-672817

 

BEZOEKADRES/POSTADRES

Koetsiershuis De Vier Heerlijkheden
Dwarssteeg 4
5306 BC  Brakel

 

ROUTEBESCHRIJVING

Locatie Koetsiershuis

 

Laatst bijgewerkt op dinsdag 05 juni 2018 09:32

Hits: 32908

Open huis en andere activiteiten

De laatste vrijdagavond van de maand, behalve in de maanden juli en augustus,  is het Koetsiershuis naast Huis Brakel opengesteld voor publiek.  Van 19.00 - 22.00 uur zijn er dan werkgroepleden aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u wegwijs te maken in onze verzameling. In de ontvangstruimte hangt een groot scherm waarop films over de vier dorpen bekeken kunnen  worden.

 

 

 

Op de jaarlijkse Ponymarkt in Brakel, dit jaar op zaterdag 28 september staan wij er met een kraam met onze uitgaven boeken, films e.d. en een boekenkraam met tweedehands boeken. 

In 2014 wordt er weer een tentoonstelling gehouden in Huis Brakel op vrijdag 14 november en zaterdag 15 november. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang.

Laatst bijgewerkt op maandag 14 januari 2019 21:48

Hits: 97789

Open huis

Op elke laatste vrijdagavond van de maand (behalve in de maanden juli, augustus en december) zijn we open van 19.00 - 22.00 uur.

U kunt foto's bekijken en als u wilt krijgt u een rondleiding door ons museum.

In de maand maart dit jaar is er geen open avond.

De eerstvolgende avond is vrijdagavond 26 april 2024

De koffie staat klaar !!

 

de verzameling gereedschappen in het Koetsiershuis

Laatst bijgewerkt op zaterdag 24 februari 2024 09:24

Hits: 16024

© Stichting de Vier Heerlijkheden | Realisatie: @Lucinde
Wij gebruiken cookies om onze site optimaal te laten werken.